EN | HR | ES | IT | DE | SV
Image

Gamifikacija i obrazovanje u svrhu poticanja intrapoduzetništva u poduzeću: pokrenuta je GENIE platforma

GENIE platforma nudi informacije o ciljevima, aktivnostima i rezultatima projekta, sada je I službeno online (https://genieproject.eu/). Platforma sadrži sve informacije o projektu te njegove rezultate.

GENIE projekt nastoji ponuditi rješenja za implementaciju intrapoduzetništva u poduzeću korištenjem gamifikacije i obrazovanja. Cilj je pridonijeti konkurentnosti, rastu i inovativnosti MMSP-a. Razvit će se skup inovativnih alata za obuku, kao što je društvena igra GENIE.

Ovu platform, prilagođenu korisniku, razvio je španjolski partner konzorcija, IWS (Internet Web Solutions), a partneri će je stalno ažurirati tijekom provedbe projekta. Platforma je dostupna na šest jezika (engleski, španjolski, švedski, njemački, hrvatski i talijanski) i sastoji se od sljedećih dijelova, optimiziranih za različite uređaje i preglednike:

 

POČETNA: dio koji upoznaje korisnike s GENIE platformom naglašavajući:
• Model GENIE
• Obuku
• Okvir & Dekalog

PROJEKT: služi kao manifest projekta, uključuje informacije o projektu, misiji i načinu na koji GENIE nastoji privući međunarodne dionike povezane s područjem strukovnog obrazovanja i osposobljavanja kako bi se materijalizirao proizvod koji uključuje višestruka rješenja.

PARTNERI: daje informacije o partnerima uključenima u projekt

MODEL: ovaj dio prikazuje GENIE model koji se temelji na konceptima intrapoduzetništva, najboljim praksama/studijama slučaja, usporedbi između MMSP-a i velikih korporacija te usporedbi s različitim okvirima u EU.

OBUKA: uključuje obuku u obliku mini-tečajeva i operativnih alata u besplatnom, višejezičnom modalitetu.

OKVIR & DEKALOG: zaokružuje sliku projekta GENIE, uključujući smjernice i operativne dokumente za razvoj intrapoduzetništva za mikropoduzeća EU.

ZAJEDNICA: uključiti što više moguće pridruženih partnera i proširiti vijest o GENIE korisnicima, ciljevima, općoj javnosti i krajnjim korisnicima.

VIJESTI: biti u tijeku s najnovijim dostignućima projekta GENIE.

Za kreiranje platforme zadužen je IWS kao tehnološki partner, kao i za njezino održavanje, prilagodbu i funkcioniranje, a također će doprinijeti implementaciji svih koraka i faza projekta

U projektu GENIE sudjeluje sedam partnera iz šest država: Njemačke, Italije, Švedske, Belgije, Hrvatske i Španjolske, a project je sufinanciran iz programa Erasmus+ Europske komisije.

Konzorcij

Partneri